sahabat-2 !

ada apa lagi tak ?


Assalamualaikum to all readers

pagi Jumaat y mulia ni , aku nak bg nasihat XD jgn lha kte mngutuk or mngate org ye . hmm , blog aku , tmpat aku , aku pnye suke lha kan . ekekekeke . tp tak lha smpai nak mmburukkan nme sstgh pihak . aku tak suke nak bahas kt fb . tp sape2 mkn cili , sndri rse lha yek . maybe aku ade trase kot sbb luahan prasaan aku kt sini . hmmm , aku phm . agak mnyakitkan kalw tuan badan mmbace . tp aku tade mention mne2 nme or mne2 pihak hokiesss ! so , kalw da trase , pkir2 n renung2kan lha . ape sbb aku rse mcm tu ek . bkan smue mnusie perfect . aku tak suke nak crik gado coz aku hormat mereka2 as a bro n sis . coz aq ni lil sis y plg mude . aku taknak jd kurang aja dgn dorg . tp pkir lha , korg da bsa . da pndai pkir . takkan nak tgu aku btndak bru nak sdar ape y btol n tak . aku tak suke kaw bprgai cm budak2 dgn bcrte pasal aku kt org2 smue . weyh , tmpat kte nti ke tanah jugak . buruk baik sesorg tu bkan kt tgn korg . huh ! bia korang nak trase ke ape skrg ni , sbb aku ade sbb sndri asl aku luahkan kt cni . korang tak suke aku ? go ahead . i don't mind . aku tak ksah . sbb bkan korang y byk bantu aku . tp akq aku :) huhu . slame ni aku tlg korang aku tak pnah nmpk korang rse brtrima kasih lgsg . mgkin korang tak nmpk ek . k fine . aku phm prgai org y tak appreciate atas pngorbanan org . aku taw korang tak prasan ape y aku bantu korang . aku tak ksah . skurg2nye , hrgai lha sesorg y Allah kurniakan utk jd sahabat korang k . sbb jgn korang mnyesal ble korang dlm ksusahan , org y korang hina , caci , kutuk ni lha y akan tlg korang . PUAS HATI ? kalw tak , aku tak ksah utk FACE TO FACE . jgn putar belit crite k ^_^ n last skali , IM SORRY kalw nmpk agak kurang aja ek . sbb ni just luahan prasaan , sbb aku pon ade trase mkn cili :D ekekeke . to mereka2 y trase , ain nak mintk mf . kalw ade y tak puas ati , ckp direct ngn ain . jgn nak up2 kt status anda . i don't like . tak mnat pragai brukkan org smpai mcm tu . tmbahkan dosa kte dgn mnfitnah jek kan kan kan :)


4 org cakap-2:

lynda said...

cool je dear :)

aien sowad said...

tgh cool lha ni sis ^^ hehehe

♥ cik kieranaa ♥ said...

hehe. face 2 face ag best!

aien sowad said...

yup , rse cm nak face to face .but bia je lha dlu ;)

semua catatan adalah hak milik Nurul Ain Nahar @ Si Kenitt